New Balance 996 Tilbud DK

#1
New Balance 996 Tilbud DK

New Balance formåede at komme ud med 4 forskellige par klædt i de særlige funktioner. New Balance 990, New Balance 996 Købe, 997 og 998 deltager i kollektionen, og de kommer alle i farvepaletter, der er inspireret af almindelige nuancer, der blev brugt under den industrielle kunstbevægelse i 1950'erne. New Balance-kollektionen kommer i overdel lavet af nubuck, fuldnarvet læder og kanvas, og forbliver sand, når det kommer til kvaliteten, alle deres sneakers kommer med.

New Balance har ikke haft så stort et år, som mange mennesker har forventet. De har været relativt stille på samarbejdsfronten, men det betyder ikke, at de ikke har noget varme i ærmerne. Deres seneste dope inline-udgivelse kommer med denne New Balance 996 kvinder, der er en del af den nye "Connoisseur East Coast Summer"-kollektion. Det er stadig ikke klart, hvordan navnet relaterer sig til skoene, men jeg håber, vi får en form for forbindelse i den nærmeste fremtid. Denne New Balance 996 Udsalg med en smørblå ruskindsoverdel med grå mesh-paneler på pløsen, rundt om anklen og på tåen.

Glædelig månedag, alle sammen! Det er måske ikke noget, New Balance 996 Tilbud DK rigtig fejrer, men menneskets første skridt på månen er noget at juble over. Det var trods alt ikke kun det første skridt på månen, det var det første skridt, der drev vores søgen ind i det ukendte, som vi kalder rummet. Og så tager vi et kig på den bedste duo mellem planeter og spark (og ja, vi tæller Pluto som en planet).
0 x

Return to “News & Events”

cron