New Balance 1500 Sale

#1
New Balance 1500 Sale

Uit de "Sound and Stage"-collectie van New Balance, geïnspireerd door de DJ- en clubmuziekscene, komt deze New Balance 1500 Dames. Het klassieke hardloopsilhouet, gekleed in zwart, krijgt een look die speciaal is geïnspireerd op microfoons met een bovenwerk van donker suède en leer geaccentueerd met grijs . Of je nu naar de club gaat of niet, deze Elite Edition 1600 zorgt voor een comfortabele en stijlvolle sneaker voor elke dag, en is momenteel te vinden bij de betere New Balance-retailers over de hele wereld.

De New Balance 1500 Heren is terug in een look die doet denken aan een van de meest gewaardeerde NB-samenwerkingen aller tijden. Velen zullen zich de ingetogen Solebox x New Balance 1500s herinneren met looks geïnspireerd op bekende tandpastamerken. De winnaar van het duo was misschien wel het muntachtige frisse paar met groenblauw op de suède neus. Nu is die schaduw terug op
de New Balance 1500 Goedkoop met de kortste accenten, aangezien een ton-sur-ton grijs bovenwerk zorgt voor de mint-touch op de tongbranding en het bovenste veteroogje. Het resultaat is een eenvoudig paar dat bedoeld is om in principe bij elke garderobe-selectie te passen met net genoeg kleur om het interessant te houden.

New Balance toont liefde aan de dames dit voorjaar met een gloednieuwe seizoenskleurstelling van de New Balance 1500 Sale. Zoals hierboven te zien is, is deze New Balance 574 gedrapeerd in licht porselein (lichtblauw) door het hele bovenwerk dat is gemaakt van canvas voor een andere uitstraling. Het lichtblauwe bovenwerk wordt vervolgens gecontrasteerd door wit, wat te zien is aan de "N" -branding, de ENCAP-tussenzool, de branding op de tong en het leren hiellipje.
0 x

Return to “News & Events”

cron