Adidas Falcon Goedkoop

#1
Adidas Falcon Goedkoop

Dit najaar richt adidas zijn aandacht op het gloednieuwe Falcon-silhouet. De Adidas Falcon Dames is de nieuwste toevoeging van de Three Stripes aan zijn stevige hardloopfamilie en haalt inspiratie uit belangrijke modellen uit zijn legendarische verleden. Gebruikmakend van de tussenzool van de moderne YUNG-1 die binnenkort zal worden uitgebracht als onderdeel van de adidas Dragon Ball Z-collectie, leent de Falcon ook de naam van het invloedrijke Falcon Dorf-model dat in de jaren 90 is ontstaan.

Adidas Falcon Heren komende maanden staan ​​er vier kleurstellingen gepland, waarbij de variëteit Light Granite en Easy Orange momenteel gepland staat om op 6 september bij retailers te arriveren. Uitgerust met uitgebreide kleurblokkeringsmogelijkheden, hebben adidas-appreciators de optie voor versies met heldere en opvallende kleurstellingen, evenals een voornamelijk zwarte iteratie.

Net als de gerespecteerde adidas YUNG-1, is het brandpunt van de Adidas Falcon Goedkoop het complexe bovenwerk met enorme lagen, waardoor een groot aantal kleurblokkerende mogelijkheden mogelijk zijn, waarvan we er veel al hebben gezien. Adidas Falcon Sale de eerste van volgende maand zullen de Three Stripes een roze en witte versie uitrollen die ook een beroep doet op grijs en helder bruin om het een herfstvriendelijk gevoel te geven. Een doorschijnend venster direct boven de tussenzool bij het spatbord onthult een laag zwart, terwijl neongele branding op de tong en laterale middenvoet een ander verfrissend strookje kleur bieden.
0 x

Return to “News & Events”

cron