Adidas NMD R1 Goedkoop

#1
Adidas NMD R1 Goedkoop

Hoewel de adidas POD S3.1 de laatste tijd de meerderheid van de lifestyle-koppen van de Three Stripes heeft veroverd, is zijn spirituele voorloper - de Adidas NMD R1 Dames - ook nergens heen gegaan. Deze nieuwe Adidas NMD R1 Sale wordt uitgebracht in een combinatie van grijs, zwart en wit en heeft een eenvoudig bovenwerk van grijs mesh, terwijl accenten arriveren via een zwart hiellipje en een interessante doorschijnende hielkap met een print in sneeuwcamouflage eronder voor een pop van flair.

De nieuwe kleurstellingen voor de veel gehypte Adidas NMD R1 Heren beginnen gestaag binnen te komen, nu we een nieuwe look voor het populaire nieuwe silhouet in het oog krijgen. In navolging van de eerste Primeknit-kleurstelling in zwart en wit, heeft deze een vergelijkbare camouflage-achtige look, maar met geel in de mix voor het geweven bovenwerk. Als je de eerste twee kleurstellingen hebt gemist of gewoon je adidas NMD R1-collectie wilt laten groeien, houd er dan rekening mee dat de nieuwe gele versie op 20 februari in Europa zal verschijnen en houd ons in de gaten voor eventuele release-informatie in de VS.

De gloednieuwe adidas NMD, die gisteravond debuteerde in New York City en klaar is om deze zaterdag op de markt te komen in zijn lanceringskleurstelling, krijgt vandaag een speciale vroege release in zijn premium adidas Consortium-versie. Uitgerust met een stijlvol zwart bovenwerk met reflecterende 3M-accenten, valt de ultrapremiumversie van de Adidas NMD R1 Goedkoop vandaag bij adidas Consortium-retailers over de hele wereld.
0 x

Return to “News & Events”

cron