Nike Dunk High Goedkoop

#1
Nike Dunk High Goedkoop

Een snelle opfrisbeurt: de voorvoet van de Nike Dunk High Dames is rood gekleurd, met de overlays en het middenpaneel met kuiltjes in geel om de buitenste zaden van de vrucht na te bootsen. De swoosh, hiel en enkel zijn bedekt met het standaard harige groene suède om de textuur en visuals van wiet na te bootsen, Nike Dunk High Sale een mascotte van een hoestende aardbei op de hiel en op de inlegzolen staat. Er is ook een zacht hiellipje toegevoegd, vermoedelijk om het lommerrijke deel van het hoofd weer te geven.

In colorway weerspiegelt Nike Dunk High Heren het paar delen van het logo van de instelling. Het roodachtige oranje van de achtergrond wordt bijvoorbeeld bovenop de teen, oogsteun en zool gegoten, terwijl de armaturen zowel eronder als aangrenzend kiezen voor zwart-witte neutrale kleuren. En hoewel het op het eerste gezicht misschien eenvoudig lijkt, is het paar compleet met een speciaal herdenkingslabel op de tong en een met diamanten bedrukte dubrae.

De aanstaande optie geeft zich over aan een levendige, magenta-achtige toon, een gedempte zwarte basis en vaal geel over het overwegend suède bovenwerk. Eerder geziene tegenhangers pochten "Celadon" en paarse make-up die onmiskenbaar geworteld zijn in de zoektocht van de Swoosh naar buitenklare schoenen in de jaren negentig. De derde-naar-oppervlak Nike Dunk High Goedkoop heeft geen herwerkte branding of "HIKE NIKE" hangtags, maar het levendige kleurenpalet, kleurblokkering en materialen herinneren aan vroegere dagen in de geschiedenis van Nike ACG.
0 x

Return to “News & Events”

cron