Nike Dunk Low Dames

#1
Nike Dunk Low Dames

Hoewel niet helemaal de krachtpatser die ze ooit waren, is Supreme ongetwijfeld nog steeds een van de belangrijkste streetwear-labels die er bestaan. En ondanks de toetreding tot VF Corp, blijven de samenwerkingen voortduren, met meer Nike-projecten die momenteel aan de gang zijn. Hier vangen we een betere blik op de nieuwste Nike Dunk Low Dames van het merk, die het silhouet ziet gekleed als een souvenir uit New York City.

Als een van de meest populaire silhouetten van dit jaar, zal de Nike Dunk Low Sale zijn aanbod blijven uitbreiden, wat kan betekenen dat verschillende versies van reeds bestaande stijlen worden overgenomen. Na de onthulling van een zwarte "Multi-Camo" Nike Dunk Low Heren in februari is er nog een ander paar dat verschillende camouflageprints combineert, maar in het algemeen een lichtere benadering.

In plaats van de insignes van de club te laten flitsen zoals op eerdere door Nike gesteunde schoenen of de kits die de Noord-Amerikaanse merksponsor is, past de
skate-ready Nike Dunk Low Goedkoop het bovengenoemde kleurenpalet toe op het premium suède bovenwerk op een asymmetrische manier: linkerschoenen hebben de wijn- herinnerende toon over de voorvoet, terwijl de middenvoet- en hielpanelen kiezen voor een donkerblauwe make-up; juiste schoenen voeren de tegenovergestelde opstelling uit. Profiel-swooshes, branding door het hele paar en zooleenheden bieden echter een uniforme look en ronden de opvallende stijl af.
0 x

Return to “Bitcoin Discussion”

cron